Fåtöljer

SMÖGEN LIFTCHAIR MED SNURR

Liftchair med både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Smögens liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Finns i svart läder/PU eller tyg.

B77 D90 H 113


Se gärna vår produktfilm om Smögen

OSLO LIFTCHAIR

Oslo är en liftchair med många möjligheter. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Oslo har en liftfunktion som gör det lätt att komma ur fåtöljen. Finns i tyg eller läder/PU.
Oslo liftchair finns även i en bredare variant, Oslo XL som även klarar en större tyngd. Finns i tyg och läder/PU.

B77 D89 H113


Se gärna faktablad om Oslo


Se gärna vår produktfilm om Oslo

OSLO LIFTCHAIR MED SNURR

Oslo är en liftchair med många möjligheter, både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Finns i svart läder/PU och tyg.

B77 D89 H113


Se gärna faktablad om Oslo

YSTAD LIFTCHAIR

Ystad är en liftchair med både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Två motorer reglerar fot- och ryggstöd separat.  USB uttag finns för laddning av mobil och läsplatta. Finns i tyg och läder/PU.

B75 D83 H107

ELOF LIFTCHAIR

Elof är en liftchair med många möjligheter. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Elof har en liftfunktion som gör det lätt att komma ur fåtöljen. Finns i tyg.

B77 D88 H110

ELOF LIFTCHAIR MED SNURR

Elof är en liftchair med både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Finns i tyg.

B75 D85 H113

EASY LIFTCHAIR

Easy är en liftchair med många möjligheter. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Easy har en liftfunktion för att man lätt ska komma ur fåtöljen. Finns i tyg eller läder/PU.

B76 D82 H 110


Se gärna faktablad om Easy

EASY LIFTCHAIR MED SNURR

Easy är en liftchair med både lift- och snurrfunktion. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Finns i tyg och svart läder/PU.

 

B78 D82 H 112

KALMAR LIFTCHAIR

Liftchair med två motorer där rygg och fotstöd regleras separat. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen. Kalmar har hjul som gör det lätt att flytta fåtöljen i rummet. Finns i tyg.

 

B82 D95 H 106

 

VARBERG

Varberg är en elstyrd liftchair med bara en motor. Fåtöljen har ställbart rygg och fotstöd samt liftfunktion. Varberg finns i tyg.

B77 D85 H 109

 

MORA

Mora är en elstyrd liftchair med en motor. Fåtöljen har ställbart ryggstöd och fotstöd samt liftfunktion. Mora finns i tyg.

B84 D91 H 106

 

PITEÅ

Piteå är en manuell reclinerfåtölj med snurr och gung. Finns i tyg.

B75 D92 H104

UMEÅ

Manuell reclinerfåtölj med snurr och gung. Gungmekanismen går att låsa. Umeå har justerbart nackstöd. Finns i tyg.

B75 D95 H112

 

BERLIN

Smidig push back reclinerfåtölj i svart PU.

B72 D90 H104

BERN

Smidig och enkel reclinerfåtölj med manuell recliner. Finns i tyg.

B65 D90 H102

LISSABON ELEKTRISK

Snurrfåtölj med elektrisk flip-up och ställbart ryggstöd som formas efter ryggen. Detta ger Lissabon mycket god sittkomfort. Lissabon har två motorer som gör att det går att reglera fotstöd och ryggstöd separat. Fåtöljen har reglerbart, höj- och sänkbart nackstöd. Finns i fårskinn/svart PU.

fåtölj B76 D86 H107

LISSABON

Snurrfåtölj med pall och fällbart ryggstöd som formas efter ryggen. Detta ger Lissabon mycket god sittkomfort. Lissabon har reglerbart, höj- och sänkbart nackstöd. Finns i fårskinn/svart PU.

fåtölj B76 D86 H104
pall B48 D40 H42

VISBY

Visby har fällbart ryggstöd som formas efter rygg och nacke när det fälls bakåt. Detta ger Visby mycket god sittkomfort.  Fåtöljen har pall och återsnurr som gör att fåtöljen alltid står i rätt läge. Finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B77 D88 H106
pall B48 D42 H44

ULLRIK

Snurrfåtölj med ställbart ryggstöd som formas efter rygg och nacke när det fälls bakåt. Detta ger Ullrik en mycket god sittkomfort. Ullrik har en separat fotpall. Finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B76 D89 H105
pall B47 D44 H38

ULLRIK ELEKTRISK

Snurrfåtölj med elektrisk flip-up. Ullrik har två motorer som gör att det går att reglera fotstöd och ryggstöd separat. När ryggstödet fälls bakåt formas det efter rygg och nacke. Detta ger Ullrik en mycket god sittkomfort. Finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B74 D86 H109

 

SMILE

Smile är en liten lättplacerad snurrfåtölj. Fåtöljen har en standig, fjädrande känsla. Finns i tyg i flera färger.

fåtölj B70 D70 H90

 

VENEDIG

Snurrfåtölj med pall i mjukt semianilin läder. Venedig har fällbart ryggstöd som formas efter rygg och nacke när det fälls bakåt. Detta ger Venedig en mycket god sittkomfort.

fåtölj B78 D87 H105
pall B48 D40 H41

PARIS

Paris har fällbart ryggstöd som formas efter rygg och nacke när det fälls bakåt. Detta ger Paris en mycket god sittkomfort. Fåtöljen har en separat fotpall. Finns i tyg och läder/PU.

fåtölj B75 D88 H108
pall B42 D42 H40

WIEN

Bekväm snurrfåtölj med justerbart ryggstöd och fotpall. Wien finns i tyg.

fåtölj B75 D82 H105
pall B50 D40 H42

 

COMFY

Bekväm snurrfåtölj med fotpall. Fåtöljen har justerbart ryggstöd. Comfy finns i tyg eller läder/PU.

fåtölj B75 D82 H105
pall B50 D40 H42

BERGEN

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg. Elektrisk fåtölj med manuell justerbar rygg och elektrisk liftfunktion i sitsen. Till båda varianter ingår fotpall. Bergen finns i grått och brunt tyg.

fåtölj B65 D68 H110
pall B50 D40 H42

BERGEN

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg . Elektrisk fåtölj med manuell justerbar rygg och elektrisk liftfunktion i sitsen. Till båda varianter ingår fotpall. Bergen finns i fårskinn/PU.

fåtölj B65 D68 H110
pall B50 D40 H42

HARALD

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg. Elektrisk fåtölj med manuell justerbar rygg och elektrisk liftfunktion i sitsen. Till båda varianter ingår fotpall. Harald finns i grått och brunt tyg.

fåtölj B66 D72 H112
pall B49 D39 H41

HARALD

Seniorfåtölj i två varianter. Manuell fåtölj med justerbar rygg. Elektrisk fåtölj med manuell justerbar rygg och elektrisk liftfunktion i sitsen. Till båda varianter ingår fotpall. Harald finns i fårskinn/tyg.

fåtölj B66 D72 H112
pall B49 D39 H41