Överallt i olika hem och på ställen där människor umgås finns det något att sitta i. Kanske tar vi dem för givna men saknar dem om de inte finns. Sedan starten 1968 har Hagagruppen gjort dessa hem och ställen mer bekväma genom våra soffor och fåtöljer. Idag är Hagagruppen ett av Sveriges ledande grossistföretag inom stoppmöbler, alltså samma sak som från starten: soffor och fåtöljer.
Vi fokuserar idag främst på möbler med recliners och olika modeller av Chesterfield.

Affärsidé

Hagagruppens affärsidé är unika och prisvärda produkter, god lagerhållning, snabba leveranser och smidiga logistiklösningar.

Organisation

Hagagruppens verksamhet bedrivs från egna kontors- och lagerlokaler i Bottnaryd, ca 25 km väster om Jönköping.
Vårt lager på 10 000m2 ligger vägg i vägg med vårt kontor därför går det snabbt mellan beställning och leverans.
Hagagruppen är medlem i MIBO, Möbler och Interiörföretagens branschorganisation.

Aftersale

Service är en av vårt företags viktigaste tjänster. Vi är väl medvetna om att det ibland kan uppstå problem med våra produkter, leveranser m.m. Vårt erfarna personalteam ger god service och aftersale för att våra kunder ska känna sig trygga.

Värdegrund

Vår företagskultur bygger på gemensamma värderingar och är grunden för vad vi är och vad vi står för. Vår värdegrund kräver att vi håller i längden. Vi vill vara ett lönsamt hållbart företag som tar ansvar för sociala och miljömässiga värden. Tre vägledande ord i vår verksamhet är: Trovärdighet, Ansvar och Utveckling.

Externt ansvarstagande

Hagagruppen är ett företag som tar ansvar både lokalt och globalt även utanför det som är vår kärnverksamhet. I vårt externa ansvarstagande samarbetar vi med flera organisationer som delar vår värdegrund. Huvudfokus hos dessa organisationer är barns rättigheter, utbildning och katastrofhjälp. Vårt motto är ”Pass it forward”.